tisdag 24 januari 2012

Demons and Angels

Alla produkter som finns i den serien!

En effektiv ansiktsrengöring med silkesmjuk formula att använda varje dag. Formulan är så effektiv att den även klarar att avlägsna make-up. Innehåller trollhassel som är rengörande och sammandragande, samt återfuktande betain.

För daglig rengöring steg 1/3. Blöt ansiktet med ljummet vatten, massera in det mjuka skummet och skölj av ordentligt.

Passar tjejer och killar 13-22 år som vill ha en ren och fräsch hy som inte känns fet och blank. Innehåller alkohol, är fri från parabener.

'D&A rengörande ansiktsvatten fungerar på två sätt. Det rengör porerna från det sista av orenheter och fett. Innehåller trollhassel som verkar sammandragande samt lugnande aloe vera.

Efter rengöring: Fukta en bomullstussmed ansiktsvattnet och svep över panna, näsa och haka. Undvik det känsliga ögonområdet, skölj inte av.

För daglig rengöring steg 2 / 3.

Passar tjejer och killar 13-22 år som vill ha en ren och fräsch hy som inte känns fet och blank. Innehåller alkohol, är fri från parabener. Har en lätt unisexdoft.

En lätt ansiktskräm med lugnande och återfuktande egenskaper. Innehåller trollhassel som effektivt hjälper huden att bekämpa orenheter, ljusreflekterande pigment som ger huden lyster och vitamin E.

För daglig återfuktning steg 3/3. Passar tjejer och killar 13-22 år som vill ha en ren och fräsch hy som inte känns fet och blank. Innehåller alkohol, är fri från parabener. Har en lätt unisexdoft.




Finns även "Body Wash"

och "Body Milk" för duschen :) dock inget jag behöver.

Denna + de tre översta (1.2.3) är något jag kommer vilja köpa, detta är en djuprengöring som man tar ca 2ggr i veckan med peeling som rengör huden på djupet :)
Demons and Angels är en serie från apoteket (säljs på andra ställen också) som är speciellt gjord för ungdomar mellan 13-25 som har extra känslig hud. Den är fri från den farliga mineraloljan och innehåller trollhassel som är naturens egna mirakelväxt som rengör och återfuktar huden på djupet :) 

Lätt värt att testa, kostar inte alls mycket heller!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar